Kollaa ja Simo Häyhä -museo

Museolla on aloitettu vuoden 2021 lopulla projekti jossa kerätään tiedot kaikesta museolla olevasta esineistöstä. Samalla materiaali valokuvataan ja lopulta talletetaan tietojärjestelmään josta sen hyödyntäminen museotoiminnassa on aikaisempaa helpompaa.  Projekti on tarkoitus saada valmiiksi ennen kesäkautta 2022 jolloin toivottavasti myös Covid-19 tilanne on jo helpottanut ja pääsemme taas normaaliin toimintaan.

Kesäkausi avautuu tiistaina 31.5.2022. Tarkemmat tiedot päivittyvät tänne ja Facebookin sivuille kevään aikana. Olkaahan kuulolla.


T. Kari Partanen

info@kollaamuseo.fi

------------------------------------------------------

KESÄKAUSI 2021 ON OHI JA MUSEO ON SULJETTU 

Syksy on jälleen saapunut ja museo on suljettu tältä kesäkaudelta, kiitos kaikille työntekijöillemme ja tietysti museovieraille. Ilman Teitä emme olisi taas kerran onnistuneet toiminnassamme. 

Avaamme taas ensi kesänä, toivottavasti silloin myös jo pari kesää haitannut COVID-19 epidemia on taaksejäänyttä elämää.

Aikaisemmin sovitut vierailut hoidamme luonnollisesti sovitusti.

Yhteys museoon sähköpostilla :

info@kollaamuseo.fi

Museo keskittyy esittelemään Talvisodan Kollaan taisteluja ja siellä Rautjärven miesten osuutta. Pysyvänä erikoisnäyttelynä on kuuluisan tarkka-ampujan Simo Häyhän elämä. Esillä on lukuisia autenttisia esineitä, kirjeitä ja valokuvia.  Tilattaessa on saatavissa myös ryhmille opastettuja kierroksia museolla jolloin vieraat saavat rautaisannoksen Kollaan taisteluista ja Simo Häyhästä.


Simo Häyhä ammuntasimulaattori ja kauden 2021 Top 10


Lue lisää museosta


Varausohjeet ja lisätietoja


Facebookissa: